Ik kan andere logopedisten iets leren

In april 2022 gaat het gebeuren. Een online scholingssysteem voor logopedisten die exclusief werken met volwassen cliënten, waarbij het accent ligt op stem, neurologie, globus, hoestklachten en slikstoornissen. Alleen heb je niet alle wijsheid – maar samen sta je sterk! Daarom doe ik een beroep op jou…

op NVSP loggen deelnemers van je scholing in met hun eigen inloggegevens

Op NVSP gaan videocursussen, online zelfstudie en e-learning de norm zijn. Maar als deelnemer ben je niet eenzaam: je kunt vragen en opmerkingen plaatsen, in gesprek met andere deelnemers en persoonlijke begeleiding van een instructeur krijgen. En misschien ben je die instructeur wel zelf?

(Voorbeeld) opnames van een scholing kunnen uit categorieën, tekst en video’s bestaan. Ook toetsing/assessments behoren tot de mogelijkheden.

We kunnen namelijk de volgende afspraak maken: je maakt zelf video-opnames en materialen en ik regel álle technische aspecten. Iedere maand ontvang je geld voor de inschrijvingen op je scholing. Daarnaast blijf je zelf eigenaar van je scholing (behoud je je copyright), je hoeft me enkel toestemming te geven om namens jou je scholing beschikbaar te stellen voor het grote publiek. Geen hosting- of websiteproblemen, geen moeilijke betaalsystemen, geen vreemde lidmaatschappen en abonnementskosten. To-the-point verspreiding van je scholing, beveiligd en zonder risico op financieel verlies.

Jouw eigendom (de scholing) staat beveiligd opgeslagen. Deelnemers kunnen bijhouden waar ze gebleven zijn, vragen stellen en met elkaar in gesprek gaan.

Zo helpen we elkaar en helpen we ons vak te excelleren naar een hoger niveau.

Vanaf februari lopen de eerste proeven met internationale deelnemers en vanaf april zal NVSP als eerste door mijzelf gebruikt worden: dan zijn opnames van webinars tegen betaling terug te kijken (en krijgen mensen die het webinar al live hebben meegedaan uiteraard een passende korting). Wil je meedoen en logopedisch Nederland en België voorzien van jouw kennis, kunde en ervaring? Klik op onderstaande knop en stuur een mail met je idee, en help mee de logopedie voort te bouwen.