Uw behandeling tijdens lockdown

Maandag 14 december

Beste heer/mevrouw,

In de context van de vanavond aangekondigde maatregelen van de overheid rondom het coronavirus zal eerstelijnszorg in principe doorgaan. Zorg is geen contactberoep, het is essentieel dat we door kunnen behandelen. Deze informatie heb ik verkregen van de beroepsvereniging NVLF waar ik bij ben aangesloten.
Dit betekent:

Uw behandeling bij Stem- en slikcentrum gaat door.

Al voor de coronacrisis werkte ik met een hoge standaard voor hygiene, deze is weliswaar aangescherpt in de crisis, maar er zijn tot op heden 0 besmettingen herleidt tot mij of de praktijken of locaties waar ik werk. Dat wil ik graag zo houden! Heeft u last van verkoudheidsklachten of griepklachten? Blijf dan vooral thuis en neem telefonisch contact op over uw afspraak.

Zonder verder contact ga ik ervan uit dat we elkaar zien op de afgesproken dag en tijd.

Met vriendelijke groet,

Marthè